keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Footner Exfoliating Socks

Footner

Tottakai ennen häämätkalle lähtöä piti saada jalat vielä rantakuntoon ja päätin ryhtyä mainoksen uhriksi. Mielenkiinnolla kävin sitten etsimässä kotikaupungistani kyseistä tuotetta, mikä osottautuikin hiukkasen hankalaksi. Lopulta pienoisen etsimisen jälkeen löysin yhdestä apteekista kyseisen tuotteen.

Pari päivää tuli pohdittua, että mitä olinkaan ostanut ja aionko todella kokeilla sitä. Kysymyksiä oli lopulta niin paljon että ei siinä muuta ollut tehtävissä kuin eräänä iltana telkkarin ääressä ryhtyä tuumasta toimeen.

Pakkauksen mukana tulleet ohjeet olivat varsin selkeät. Laitoin talven kuivattamat jälkani geeli pusseihin jotka aluksi tuntuivat lähinnä kylmiltä. Villasukat oli ehdottomasti tapeelliset tässä touhussa sillä nuo pussukat tai sukat ovat todella isot minun pieniin jalkoihini. Sillä tavoin pussin pinnassa olevan geelin sai pysymään jalkoja vasten. Tunnin odottelun jälkeen jalat piti pestä lämpimällä vedellä. Siinä se siis sitten oli. Ei kirvellyt, pistettyt tai mitään muutakaan sellaista. Ainoastaan haju oli epämiellyttävä.

Minulla kesti noin viikon verran ennen kuin jaloissa alkoi näkyä kuoriutumisen merkkejä. Sen takia ehdinkin jo välissä miettiä ettei tuote sittenkään toiminut tai oli tehnyt jotain väärin. Kuitenkin lopulta odotus palkittiin ja kun kuoriutuminen alkoi nopeutin sitä liottamalla jalkojani melkein joka ilta lämpimässä vedessä. Jalat olivat kyllä aivan hirveän näköiset ja kovasti teki mieli repiä nahan palasia pois jaloista, mutta maltoin mieleni ja lopulta minulla oli mukavan terveen ja pehmeän näköiset jalat.

Tässä vielä lopuksi tiivistettynä kokemukseni:

Plussat:
+ kohtuullinen hinta
+ helppokäyttöisyys

Miinukset:
- haju 
- usean viikon rupeamaEi kommentteja:

Lähetä kommentti