perjantai 1. kesäkuuta 2012

Kukkatilaus vihdoinkin tehty

Nyt täytyy myöntää, että mitä tulee yksityiskohtiin niin olen perfektionisti. Häitämme suunnitellessa olenkin monesti huomannut kiinnittäväni huomiota hyvinkin pieniin yksityiskohtiin ja saatan hyvinkin käyttää paljon aikaa eri vaihtoehtojen läpikäymiseen. Kukat ovat olleet minulle yksi suurimmista päänvaivoista ja ideat ovat muuttuneet vuoden varrella hyvinkin paljon. Nyt olen kuiten tehnyt tilauksen ja kukkien valinnat on siten lyöty lukkoon. 

varimaailma
kuvat lainattu
  
 Yllä olevassa kuvassa näkyy värimaailma minkä olen valinnut pöytäkimppuihin. Alun perin värimaailman piti sisältää pelkkää valkoista ja vaalean punaista, mutta tilan sisustuksesta johtuen näin vihreän värin tuomisen kimpuihin välttämättömänä. Tällä  tavoin uskon saavani tilan ja vaaleanpunaisen sidottua kauniisti yhteen. Tosin lopullisen tuloksen näemme sitten vasta hääpäivänämme.


Wedding flowers

kuvat lainattu

Pöytäkimppujen kukiksi valitsin valkoisen hortensian, vaaleanpunaiset ruusut ja vihreät neilikat. Monet tuntuvat inhoavan neilikoita, mutta minusta ne ovat ihanan herkkiä ja varsinkin tuo vihreä neilikka on aivan ihanan näköinen. Toivon todella, että valintani ovat onnistuneita ja lopputuloksena on herkkä kimppu joka sopii tilan sisustukseen.


flower
kuva lainattu
      
 Alimmassa kuvassa on mielestäni minulle täydellinen morsious kimppu. Pidän todella paljon pyöreästä tai siis puoli pyöreästä ruusukimpusta. Eloa kimppuun tuovat valkoinen ja vaaleanpunaisen eri sävyt. Lisäksi kimpun koko on juuri mieleinen, sillä en halua mitään valtavaa kimppua kannettavaksi. Tällaisen siis tilasin ja toivotaan että kimppu on mahdollisimman lähellä toivomaani. Täytynee vielä käydä näyttämässä kuvia kimpusta floristilleni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti