lauantai 12. tammikuuta 2013

Kannattaako hintavertailu?

Minä ja mieheni vertailemme usein hintoja ennen hankintoja, sillä meitä kumpaakin ketuttaa maksaa ylihintaa tuotteista. Tietysti palvelu on tärkeä osa kokemusta ja suinkaan aina alin hinta ei ole meille se merkittävin tekijä.

Noh perinteisestä tavastamme poiketen lähdimme ennen häämatkaamme keskustaan hankkimaan uusia tyynyjä ilman kummoisempia taustatutkimuksia. Noh kävelimme Stockmannille sisään ja suuntasimme vuodevaate osastolle. Löysimme kummallekin sopivat Filaysonin -tyynyt hyvinkin pikaisesti. Pienen pohdinnan päätteeksi tulimme siihen tulokseen, että eihän tyynyissä muutaman euron heittoa suurempaa voi olla. 


tyyny


Niin vissiin. Anttilassa hinta kyseisille kahdelle tyynylle oli melkein 20 euroa vähemmän. Siis ihan oikeasti liikkeet sijaitsevat puolen kilometrin päässä toisistaan ja hintaero oli noin 10 euroa per tyyny. Aivan älytöntä!

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Kotiutimme sitten tyynyt Anttilasta ja nyt ei enää niskakivut vaivaa. Päin vastoin tyynyt ovat olleet niinkin mukavat, että mieheni valitti häämatkalla kaipaavansa omaa tyynyään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti