keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Something from French Sole


Kävin tässä syksyn alussa Lontoossa aivan pikaisella visiitillä ja tottakai sitä täytyi käydä French Solen myymälässä kääntymässä. Harmikseni valokuvia koko reissulla ei tullut otettua, joten kuvat liikkeestäkin jäivät ottamatta. 

Lontoossa on useampi French Solen -myymälä ja itse päädyin heidän lippulaiva myymäläänsä, joka on aivan aivan ihana pikku putiikki aivan Bond streetin kupeessa. Valikoima pisti pääni sekaisin ja en tiennyt mitkä ballerinat haluaisin viedä mukanani. Harmikseni muutamista malleista ei löytynyt kokoani, joten päädyin näihin nuden vaaleanpunaisiin kiiltonahkaisiin kaunokaisiin.

Minulla ei ole aikaisemmin ollut kiiltonahkaisia kenkiä, joten luonnollisesti olin huolissani pinnan kestävyydestä. Kun vielä kyselin myyjältä pinnan kestävyydestä heittivät vanhat ajatusmallini täysin kuperkeikkaa. Nimittäin myyjä kertoi näiden ballerinojen kiiltonahkaisen pinnan kestävän kulutusta huomattavasti paremmin kuin tavallisen nahan. Myyjä näyttikin omia ballerinojaan ja kertoi niiden olevan jokapäiväisessä käytössä. Tosiaan ne näyttivät ainakin minusta aivan uuden veroisilta :)

Vielä viimeiseksi sain myyjältä hyvän vinkin nahkaballerinojen huoltoon, nimittäin baby wipes liinat. Niillä kuulema kannattaa pyykiä välillä ballerinojen pinta, niin pysyvät kauniin puhtaina eikä nahka pinta kuivahda. Nyt siis kauppaan kyseistä tuotetta ihmettelmään, kun muuten tarvetta ei tuollaisille liinoille vielä ole :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti